Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • white wine
    100 g
  • raw cashew nuts
    50 g
  • water plus extra for soaking
    1900 g
  • savoy cabbage
    1
  • fine sea salt
    3 tsp
  • fresh parsley cut in pieces
    5 sprigs
  • onion quartered
    50 g
  • panko breadcrumbs
    40 g
  • pork mince
    400 g
  • medium egg
    1
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • olive oil
    20 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • diced, cooked ham
    100 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • whipping cream
    100 g
  • raisins (volitelně)
    30 g
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • basmati rice
    180 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2390.8 mg
Protein 35.2 g
Kalorie 3534.8 kJ / 844.8 kcal
Tuk 47 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 17.1 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...