
Zařízení & příslušenství
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Příprava 20min
Celkový 50min
8 slices
Suroviny
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
333 kcal /
1398 kJ
Protein
14 g
Tuk
12 g
Sacharidy
39 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

HYGGE
9 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko