Zařízení & příslušenství
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 slices
Suroviny
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
14 g
Kalorie
1398 kJ /
333 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
HYGGE
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Monkfish and prawn soup
1hod.
Mint Courgettes
30min.
Steak Tartare
15min.
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1hod. 30min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1hod.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1hod. 40min.
Green Tea with Orange and Spices
15min.
Vegetable Oat Bake
1hod. 15min.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min.
Courgettes with Corn
25min.