Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1sa
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa