Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Pizza with Courgettes
2h 40min
Pink Moon Milk
10min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2u. 30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min