Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti) q.b. per infarinare
- 80 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 2 ½ g di malto in polvere d'orzo o liqudo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 80 g di cubetti di ghiaccio
Terminare la preparazione
- 200 g di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grissini di pane
4 Std.
Mantovanine
2u. 45min
Baguette tradizionale
15h 35min
Baguette
4 Std.
Grissini stirati
2 Std.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Grissini torinesi
1h 35min
Preimpasto per pane
24h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Lievito madre
72 Std. 15 Min