Caldo con carne de res y raviolis

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 300 - 400 g de filete de res en rebanadas (aprox. 2 mm)
    300 - 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel, en rebanadas (aprox. 2 mm)
  • 120 g de cebolla morada en rebanadas
  • 2 dientes de ajo en rebanadas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 800 g agua
  • 1 cubo de caldo de pollo desmenuzado
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 250 - 300 g de ravioles
  • de perejil picado, para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 333.9 mg
Protein 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 35.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...