Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Žádné hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • boiling water to soak
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    9 oz
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • leeks trimmed, white part only, cut into pieces
    9 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    3 ½ oz
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    7 oz
  • water
    7 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • Pecorino cheese grated
    2 oz

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 362.5 kcal / 1517.5 kJ
Protein 13.5 g
Tuk 10 g
Sacharidy 49.8 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sodík 141 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...