Bouillon indien à la pâte tandoori
TM6 TM5

Bouillon indien à la pâte tandoori

4.3 ( 12 hodnocení )

Suroviny

  • 1 oignon coupé en deux
  • 5 gousses d'ail
  • 25 g de beurre
  • 2 c. à soupe de pâte tandoori
  • 1 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 2 carottes coupées en dés
  • 2 pommes de terre coupées en dés
  • 100 g de petits pois surgelés
  • 150 g de jambon dans le talon, en petits dés
    nebo 150 g de jambonneau en petits dés
  • 2 œufs
  • 1 bouquet de coriandre fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
364.7 kcal / 1525.7 kJ
Protein
18.4 g
Tuk
15.5 g
Sacharidy
42.1 g
Vláknina
10.9 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sodík
1451.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty