Bouillon indien à la pâte tandoori

Bouillon indien à la pâte tandoori

3.9 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 1 oignon coupé en deux
  • 5 gousses d'ail
  • 25 g de beurre
  • 2 c. à soupe de pâte tandoori
  • 1 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 2 carottes coupées en dés
  • 2 pommes de terre coupées en dés
  • 100 g de petits pois surgelés
  • 150 g de jambon dans le talon, en petits dés
    150 g de jambonneau, en petits dés
  • 2 œufs
  • 1 bouquet de coriandre fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1451.7 mg
Protein 18.4 g
Kalorie 1525.7 kJ / 364.7 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 10.9 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 42.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...