Kompatibilní verze
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de parmesan, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'aubergines, en petits cubes
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- sel
- poivre moulu
- 100 g de ricotta
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 90 g de chapelure (voir "Conseil(s)")
- 900 g d'eau
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 2 tomates, en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Curry d'aubergine
50min
Nems veggies
1sa 15 dk
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 dk
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 min
Burger de pomme de terre aux épinards
35min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1 godz. 5 min
Chakchouka au four
1 godz. 10 min
Chakchouka à la feta
1h
Strudel aux champignons, feta et épinards
1sa 45 dk