Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

3.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portion

Suroviny

  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • water, boiling to soak
    510 g
  • rice, brown "low GI" (see Tip)
    255 g
  • water, warm to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • oyster mushroom, fresh thinly sliced
    100 g
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • black pepper, ground to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 teaspoon
  • pecorino grated
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 249.4 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1661.8 kJ / 397.2 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 66.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...