Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Fish and Zucchini
35min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min