
Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprout trimmed and halved
- 450 g zucchini sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil divided
- 2 ¼ teaspoon salt divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 254.2 kcal / 1063.7 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Hummus
10min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1hod.
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1hod.
Tex-Mex Bowl
50min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2hod. 35min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1hod. 50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min