Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.2 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 portion

Suroviny

  • Brussels sprout trimmed and halved
    255 g
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    450 g
  • carrot peeled
    450 g
  • extra virgin olive oil divided
    3 ounce
  • salt divided, to taste
    2 ¼ teaspoon
  • rosemary, fresh
    2 sprigs
  • farro
    200 g
  • water
    680 g
  • lemon
    1
  • feta cheese
    60 g
  • dill, fresh plus extra to garnish
    3 - 5 sprig
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 784.2 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 1063.7 kJ / 254.2 kcal
Tuk 13.5 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 28.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...