Zařízení & příslušenství
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 portion
Suroviny
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
784.2 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tuk
13.5 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
28.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sheet Pan Dinners
9 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Žádné hodnocení
Mushroom Fettuccini
40min.
Nourish Bowl (Diabetes)
55min.
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min.
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1hod. 15min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1hod.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min.
Tomato and Feta Pasta
50min.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min.