Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1j 20 menit
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Thai Curry Noodles
25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Vegetable Juice
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min