Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Orzo
40 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
Žádné hodnocení
Skin Glow Detox Juice
10 Min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Texas Caviar
15 Min
Everything Bagel Dip
10 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min