Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cubed
    85 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    30 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • garlic clove
    1
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    285 g
  • vegetable broth
    170 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 teaspoon
  • black pepper, ground plus extra to season, to taste
    ¼ teaspoon
  • water
    1275 g
  • pasta, dried, type fettuccine
    285 g
  • truffle oil white, to taste
    30 - 60 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 691.1 kcal / 2891.5 kJ
Protein 19.2 g
Tuk 41.6 g
Sacharidy 62.5 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 14 g
Sodík 9350.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...