
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gram gember, vers wortel in dunne plakjes
- 90 gram lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)
- 1 ½ theelepel komijnzaad
- 2 theelepel zoete paprikapoeder
- ¾ theelepel kurkuma, gedroogd, gemalen
- ¾ theelepel koriander, vers
- 30 gram boter
- 600 gram pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)
- 700 gram water
- 30 gram tomatenpuree
-
1 ½
theelepel groentebouillonpasta
nebo 1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper, gemalen
- 200 gram room, elk type (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 178 kcal / 746 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Değerlendirme yok
Demo recept Bessenschuim
Değerlendirme yok
Kip katsu curry met rijst
1sa 40 dk
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Değerlendirme yok
Mango, banaan en bosbessenpuree
Değerlendirme yok
Mochi's met sesamvulling
50 dk
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 dk
Dadel curry dip
5 dk
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1sa
Kurkuma schillen
Değerlendirme yok
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 dk
Ciabattabroodjes
3sa 30 dk