Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min
Worst met erwtenrisotto
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 dk
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 dk
Miso carbonara udon noedels
25min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Rijst met rundvlees en broccoli
50 dk
Kip in perziksaus
40 dk
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Steak Stroganoff
45 dk
Pompoenrisotto met spek
25min