
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 535 kcal / 2241 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon noedels
25min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Pasta met prei en ajvar
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Aardbeienpudding
2hod. 10min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1hod. 45min
Spaghetti met tonijn
40min