Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Spaanse risotto
40min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Bibimbap burrito
45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Worst met erwtenrisotto
30min