Spaghetti al pomodoro e funghi

4.3 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 25 g di olio di oliva
  • 1 cucchiaino colmo dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di origano, secco
  • 1 - 3 pizzichi di peperoncino rosso, secco, macinato (volitelně) a piacere
  • 100 g di pancetta a cubetti (volitelně)
  • 80 g di funghi champignon in fette
    80 g di funghi champignon, dalla scatola, scolati, tagliati a fette
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 300 g di pasta secca tipo spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 469 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1536.6 kJ / 367.3 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 63.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...