Ravioli alla carbonara

Ravioli alla carbonara

4.0 9 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Pasta fresca
  • 200 g di farina tipo 00
  • 130 g di semola di grano duro
  • 2 uova
  • 5 tuorli
Farcia
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 8 tuorli
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
  • 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di guanciale a listarelle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1575.2 mg
Protein 46.5 g
Kalorie 3458.7 kJ / 826.7 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...