Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 130 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 5 tuorli
Farcia
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 8 tuorli
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
- 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di latte intero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di guanciale a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3458.7 kJ / 826.7 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1575.2 mg
Alternativní recepty
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Roast beef con mojo verde e patate novelle
1h 15min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20 min
Sorbetto Champagne e pompelmo
8 Std. 15 Min
Scarcedda lucana
2 godz.
Spagnolette siciliane
1h 15min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pinsa radicchio speck e noci
28h