Kompatibilní verze
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di crescione, le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola, sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Omogeneizzato di patate e barbabietole con carne di manzo
30min
Contorno di riso al pomodoro
30min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1u.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1u.
Mini cannelloni
1u.
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Granita al caffè
8h 10min
Zuppa di verdure con orzo perlato
Žádné hodnocení
Salmone con noodles di zucchine
25min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min