Kompatibilní verze
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di crescione, le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola, sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Confettura di mango e kiwi
Žádné hodnocení
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Maionese
5 Min
Curry di zucca con pollo
45 Min
Cheesecake al limone con crunch di nocciole
4 godz. 35 min
Orata al sale
40 Min
Torta di spinaci e carote al vapore
Žádné hodnocení
Rollè di tacchino
50 Min
Plumcake all'arancia
1 Std.
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40 Min