Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp olive oil
- 60 g red onion
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch ground smoked paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- 800 - 850 g potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)
- 3 chorizo (approx. 500 g), thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 828 kJ / 197 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 567.8 mg
Alternativní recepty
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h