雞肉蘑菇飯

雞肉蘑菇飯

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 短梗米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 甜椒 (任一種類) 切塊,(1-2 cm)
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 新鮮蘑菇 一切四
    100 克
  • 去骨雞腿肉 切塊,約2-3公分
    250 克
  • 紅椒粉 (volitelně)
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 自製蔬菜高湯醬
    ½ 茶匙
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1458.4 mg
Protein 82.6 g
Kalorie 6749.1 kJ / 1613.1 kcal
Tuk 32.5 g
Vláknina 44.2 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 272.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...