Zařízení & příslušenství
雞肉蘑菇飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
短梗米200 克
-
蒜頭1 粒
-
甜椒 (任一種類) 切塊,(1-2 cm)150 - 180 克
-
橄欖油15 克
-
新鮮蘑菇 一切四100 克
-
去骨雞腿肉 切塊,約2-3公分250 克
-
紅椒粉 (volitelně)1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
自製蔬菜高湯醬½ 茶匙
-
番茄 切丁100 克
-
水200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1458.4 mg
Protein
82.6 g
Kalorie
6749.1 kJ /
1613.1 kcal
Tuk
32.5 g
Vláknina
44.2 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
272.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝你的獨一無二
26 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan