Zařízení & příslušenství
冰糖銀耳燉水梨
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
水梨 削皮,切成 8 塊,去籽400 克
-
乾燥蓮子30 克
-
水1400 克
-
新鮮白木耳 用剪刀剪成小塊狀200 克
-
冰糖75 克
-
紅棗2 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
20.3 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
799.7 kJ /
191.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
24.9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
48.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝你的獨一無二
26 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan