紅酒燉牛肉

紅酒燉牛肉

3.3 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
2 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 蘑菇 切塊
    100 克
  • 牛肋條 切塊(約4-5公分)
    400 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 麵粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅酒
    150 克
  • 150 克
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 416.4 mg
Protein 40.7 g
Kalorie 2779.4 kJ / 664.9 kcal
Tuk 40.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 15.1 g
Sacharidy 30.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...