Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 100 克 蘑菇 ,切塊
- 400 克 牛肋條 ,切塊(約4-5公分)
- 5 克 蒜頭 ,略拍扁
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 2 茶匙 麵粉
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 150 克 紅酒
- 150 克 水
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 1 片 乾月桂葉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2779.4 kJ / 664.9 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 416.4 mg