紅酒燉牛肉
TM6

紅酒燉牛肉

3.3 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 100 克 蘑菇 ,切塊
  • 400 克 牛肋條 ,切塊(約4-5公分)
  • 5 克 蒜頭 ,略拍扁
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 2 茶匙 麵粉
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 150 克 紅酒
  • 150 克 水
  • ¼ 茶匙 義大利綜合香料
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • 1 片 乾月桂葉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2779.4 kJ / 664.9 kcal
Protein
40.7 g
Sacharidy
30.4 g
Tuk
40.2 g
Nasycený tuk
15.1 g
Vláknina
3.7 g
Sodík
416.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty