Japonská polévka ramen

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porcí

Suroviny

  • 600 gramů vepřového boku, bez kosti, s kůží
  • 4 ½ stroužků česneku
  • 85 gramů japonské sójové omáčky
  • 15 gramů sezamového oleje
  • 2430 gramů vody
  • 560 gramů ramen nudlí, sušených
  • 150 gramů baby špenátu
  • 940 gramů kuřecího vývaru
  • 1 ¼ čajové lžičky černého rýžového octa
  • 2 - 3 plátky čerstvého zázvoru (3 mm)
  • ⅔ čajové lžičky pálivé papriky
  • 3 vejce
  • 18 plátků řasy nori (9 cm x 3,5 cm)
  • 6 polévkových lžic sterilované kukuřice scezené
  • 3 jarní cibulky na tenké plátky, na ozdobu
  • 3 čajové lžičky sezamových semínek pražených, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 2966.6 mg
Protein 29.9 g
Kalorie 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Tuk 77.7 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 28.8 g
Sacharidy 69.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...