Zařízení & příslušenství
Japonská polévka ramen
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů vepřového boku, bez kosti, s kůží
-
4 ½ stroužků česneku
-
85 gramů japonské sójové omáčky
-
15 gramů sezamového oleje
-
2430 gramů vody
-
560 gramů ramen nudlí, sušených
-
150 gramů baby špenátu
-
940 gramů kuřecího vývaru
-
1 ¼ čajové lžičky černého rýžového octa
-
2 - 3 plátky čerstvého zázvoru (3 mm)
-
⅔ čajové lžičky pálivé papriky
-
3 vejce
-
18 plátků řasy nori (9 cm x 3,5 cm)
-
6 polévkových lžic sterilované kukuřice scezené
-
3 jarní cibulky na tenké plátky, na ozdobu
-
3 čajové lžičky sezamových semínek pražených, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
2966.6 mg
Protein
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tuk
77.7 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
28.8 g
Sacharidy
69.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chilli kuře s citrónovou trávou a kokosovou rýží
1hod. 25min.
Malinovo-bazalková sangria
40min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Veganský mango sticky rýžový dort
11hod.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.