Zařízení & příslušenství
Vepřová žebírka s bramborami
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů oleje20 gramů olivového oleje
-
3 stroužky česneku
-
500 gramů vepřových žebírek na kousky (5–6 cm)
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
100 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
150 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
-
80 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
80 gramů piva
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
1 sušený bobkový list
-
700 gramů brambor na kostky (4–5 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
185.4 mg
Protein
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tuk
35.7 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Telecí guláš v chlebu
Žádné hodnocení
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Žádné hodnocení
Polévka s raviolami a hovězím masem
30min.
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Žádné hodnocení
Margarita
10min.
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.