Zařízení & příslušenství
Středomořský Green Goddess salát
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů lístků bazalky
-
20 gramů hladkolisté petržele
-
20 gramů vlašských ořechů
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
30 gramů olivového oleje
-
120 gramů řeckého jogurtu
-
30 gramů majonézy
-
50 gramů citrónové šťávy
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
600 gramů vody
-
250 gramů těstovin (např. fusilli nebo cavatappi), s dobou vaření 10 minut
-
200 gramů konzervovaného tuňáka okapaného, na kousky
-
80 gramů cherry rajčat napůl
-
¼ čajové lžičky cukru
-
150 gramů salátové okurky na tenká kolečka
-
100 gramů zelených paprik na kostky (1 cm)
-
120 gramů avokáda na plátky
-
30 gramů oliv Kalamata, konzervovaných scezených
-
30 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
60 gramů fety
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1467.6 mg
Protein
32.5 g
Kalorie
3311.7 kJ /
791.5 kcal
Tuk
41.6 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
73.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní saláty - Green Goddess
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pavlova s malinovým coulis
5hod. 30min.
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Tzatziki
20min.
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45min.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Risottata s lososem a houbami
45min.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45min.
Vánoční mandle (pro TM7)
20min.