Chobotnice „à lagareiro“

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 1000 gramů salátových brambor malých, se slupkou
  • 100 gramů hrubé soli
  • 100 gramů vody
  • 1 chobotnice (cca 1000 g), předvařená, na velké kusy
  • 80 gramů cibule napůl
  • 6 stroužků česneku
  • 20 gramů čerstvého koriandru
  • 200 gramů olivového oleje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 6994.2 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 2629.5 kJ / 628.5 kcal
Tuk 36.1 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 38.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...