Zařízení & příslušenství
Chobotnice „à lagareiro“
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
1000 gramů salátových brambor malých, se slupkou
-
100 gramů hrubé soli
-
100 gramů vody
-
1 chobotnice (cca 1000 g), předvařená, na velké kusy
-
80 gramů cibule napůl
-
6 stroužků česneku
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 gramů olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Shot Bounty®
15min.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1hod. 30min.
Pistáciové cupcaky
40min.
Rychlá zvěřinová paštika
1hod.
Tyrolské knedlíky s čočkou
50min.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Mangové cheesecaky
4hod.
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.