Zařízení & příslušenství
Chobotnice „à lagareiro“
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
1000 gramů salátových brambor malých, se slupkou
-
100 gramů hrubé soli
-
100 gramů vody
-
1 chobotnice (cca 1000 g), předvařená, na velké kusy
-
80 gramů cibule napůl
-
6 stroužků česneku
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 gramů olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Žádné hodnocení
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1hod. 45min.
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Žádné hodnocení
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4hod.
Sendvič s lososovým coleslawem
15min.
Krevetové miniomelety
35min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.