Zařízení & příslušenství
Chobotnice „à lagareiro“
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
1000 gramů salátových brambor malých, se slupkou
-
100 gramů hrubé soli
-
100 gramů vody
-
1 chobotnice (cca 1000 g), předvařená, na velké kusy
-
80 gramů cibule napůl
-
6 stroužků česneku
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 gramů olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dýňovo-citrónový cheesecake
6hod. 10min.
Halloweenské minicupcaky
1hod. 30min.
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Mangovo-jogurtové nanuky
12hod.
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5min.
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Krevetové miniomelety
35min.
Margarita
10min.