
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 150 g grão de trigo
- 200 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 25 g azeite
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 70 g cebola roxa cortada em rodelas
- 300 g abóbora-manteiga cortada em fatias finas (5 mm aprox.)
- 100 g fiambre em cubos
- 20 g azeite
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de alecrim seco, picado
- 150 g queijo Gruyère cortado em pedaços
- 150 g maçã s/ casca, cortada em quartos
- 200 g crème-fraîche
- 5 g cebolinho picado
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 821.7 kcal / 3438 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Tuk
- 37.5 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Sodík
- 1460.9 mg