
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 600 g cebola cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 60 g azeite
- 1 maçã
- 300 g bacalhau demolhado e desfiado
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 90 g banha
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 581.6 kcal / 2433.4 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Sodík
- 477.8 mg