Empanada de bacalhau e maçã

Empanada de bacalhau e maçã

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
8 doses

Suroviny

Recheio
  • cebola cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
    600 g
  • azeite
    60 g
  • maçã
    1
  • bacalhau demolhado e desfiado
    300 g
Massa
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • banha
    90 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • ovos
    2
  • farinha tipo 65
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • Manteiga q.b. p/ untar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 477.8 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 2433.4 kJ / 581.6 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 56.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...