Vepřové maso s houbami na víně
TM5 TM31 TM6

Vepřové maso s houbami na víně

4.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 gramů mrkve, na kousky
  • 300 gramů cibule, napůl
  • 200 gramů čerstvého sádla
  • 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach, na kostky (4x4 cm)
  • 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
  • sůl, dle chuti
  • pepře, černého, mletého, dle chuti
  • Tabasco, dle chuti
  • 200 gramů vody
  • 1 kostka masového bujónu
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové
  • 130 gramů bílého vína
  • 150 gramů zakysané smetany

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1324 kJ / 316 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
9 g
Tuk
15 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty