Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů čerstvého sádla
- 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach, na kostky (4x4 cm)
- 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
- sůl, dle chuti
- pepře, černého, mletého, dle chuti
- Tabasco, dle chuti
- 200 gramů vody
-
1
kostka masového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 130 gramů bílého vína
- 150 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí stew
1 godz. 40 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3h
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min