
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů mrkve na kousky
- 300 gramů cibule napůl
- 200 gramů čerstvého sádla
- 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
- 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
- sůl dle chuti
- pepře, černého, mletého dle chuti
- Tabasco dle chuti
- 200 gramů vody
-
1
kostka masového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty domácí, masové - 130 gramů bílého vína
- 150 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 316 kcal / 1324 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pivní rizoto s houbami
45min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min
Guláš palermo s gnocchi
1hod. 25min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Dušené vepřové maso se ciderem
1hod. 40min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min