Vepřové maso s houbami na víně

Vepřové maso s houbami na víně

3.7 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 porcí

Suroviny

  • 1000 gramů mrkve na kousky
  • 300 gramů cibule napůl
  • 200 gramů čerstvého sádla
  • 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
  • 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
  • sůl dle chuti
  • pepře, černého, mletého dle chuti
  • Tabasco dle chuti
  • 200 gramů vody
  • 1 kostka masového bujónu
    1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové
  • 130 gramů bílého vína
  • 150 gramů zakysané smetany

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 33 g
Kalorie 1324 kJ / 316 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...