Vepřové maso s houbami na víně
TM6 TM5 TM31

Vepřové maso s houbami na víně

3.8 ( 18 hodnocení )

Suroviny

  • 1000 gramů mrkve na kousky
  • 300 gramů cibule napůl
  • 200 gramů čerstvého sádla
  • 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
  • 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
  • sůl dle chuti
  • pepře, černého, mletého dle chuti
  • Tabasco dle chuti
  • 200 gramů vody
  • 1 kostka masového bujónu
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty domácí, masové
  • 130 gramů bílého vína
  • 150 gramů zakysané smetany

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
316 kcal / 1324 kJ
Protein
33 g
Tuk
15 g
Sacharidy
9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty