Vepřové maso s houbami na víně

Vepřové maso s houbami na víně

3.7 19 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
8 porcí

Suroviny

  • mrkve na kousky
    1000 gramů
  • cibule napůl
    300 gramů
  • čerstvého sádla
    200 gramů
  • vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
    1000 gramů
  • čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
    500 gramů
  • sůl dle chuti
  • pepře, černého, mletého dle chuti
  • Tabasco dle chuti
  • vody
    200 gramů
  • masového bujónu
    1 kostka
    1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové
  • bílého vína
    130 gramů
  • zakysané smetany
    150 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 316 kcal / 1324 kJ
Protein 33 g
Tuk 15 g
Sacharidy 9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...