Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů čerstvého sádla
- 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach, na kostky (4x4 cm)
- 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
- sůl, dle chuti
- pepře, černého, mletého, dle chuti
- Tabasco, dle chuti
- 200 gramů vody
-
1
kostka masového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 130 gramů bílého vína
- 150 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 godz.
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 godz. 15 min
Hovězí Stroganoff
35min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1h 20min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Dušené vepřové maso se ciderem
1 godz. 40 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min