Zařízení & příslušenství
Vepřové maso s houbami na víně
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 porcí
Suroviny
-
1000 gramů mrkve na kousky
-
300 gramů cibule napůl
-
200 gramů čerstvého sádla
-
1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
-
500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
-
sůl dle chuti
-
pepře, černého, mletého dle chuti
-
Tabasco dle chuti
-
200 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové1 kostka masového bujónu
-
130 gramů bílého vína
-
150 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33 g
Kalorie
1324 kJ /
316 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hříbkové ragú s houskovými noky
1hod.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.