
Zařízení & příslušenství
Vepřové maso s houbami na víně
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
8 porcí
Suroviny
-
mrkve na kousky1000 gramů
-
cibule napůl300 gramů
-
čerstvého sádla200 gramů
-
vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)1000 gramů
-
čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky500 gramů
-
sůl dle chuti
-
pepře, černého, mletého dle chuti
-
Tabasco dle chuti
-
vody200 gramů
-
masového bujónu1 kostka
-
bílého vína130 gramů
-
zakysané smetany150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
316 kcal /
1324 kJ
Protein
33 g
Tuk
15 g
Sacharidy
9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houbové variace
9 recept
Česká republika
Česká republika