Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů eidamu, na kousky, na posypání
- 300 gramů vepřového masa, bez kosti, na kousky
- 200 gramů paprik, napůl
- 5 kusů chilli papriček, čerstvých
- 1 kus cibule, napůl
- 25 gramů jarní cibulky
- 3 stroužky česneku
- 200 gramů rajčat, napůl
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 9.36 g
- Sacharidy
- 3.31 g
- Tuk
- 4.73 g
- Vláknina
- 1.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budapešťská pomazánka
10min
Čabajská pomazánka
15 Min
Chlebová pivní polévka
30 min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Hanácký salát
5min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Nugátové muffiny
50 min
Gulášová polévka
1h 5min
Gulášová polévka s balzamikem
1 godz. 30 min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min