Bouillabaisse

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Fenchel in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Karotten in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Knollensellerie in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Tomaten, aus der Dose (kleine Dose)
    230 g
    230 g Rispentomaten, geviertelt, Strunk entfernt
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Olivenöl
    40 g
  • Wasser
    650 g
  • Weisswein
    250 g
  • Anislikör, alle Sorten (z.B. Pernod)
    40 g
  • Safranpulver
    1 - 2 Briefchen
  • Fischfilets in Stücken (ca. 2-5 cm, z.B. Zanderfilet, Kabeljau, Lachs)
    500 g
  • Meeresfrüchte, gemischt oder nur Crevetten oder nur Miesmuscheln
    200 g
  • Petersilie gehackt
    ½ Bund
  • Fleur de Sel zum Garnieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 834.3 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 2197.3 kJ / 525.2 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 27.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...