Kompatibilní verze
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (volitelně)
- 50 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Alternativní recepty
Budino al caramello
3 Std. 20 Min
Éclair ciocco-caffé
12hod.
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1 godz. 10 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Budino di semolino
3 Std. 5 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min