Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protein
- 41.76 g
- Sacharidy
- 1.33 g
- Tuk
- 16.09 g
- Vláknina
- 0.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Kašmírská rýže
30 Min
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1小时 20 分钟