Zařízení & příslušenství
Hovězí steaky v papilotě
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
800 gramů hovězí svíčkové steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
-
olivový olej na pokapání
-
1 polévková lžíce soli
-
1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
-
5 gramů čerstvé bazalky natrhané
-
600 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
41.76 g
Kalorie
1291 kJ /
308 kcal
Tuk
16.09 g
Vláknina
0.55 g
Sacharidy
1.33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Balíčky
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Farfalle v italských barvách
30min.
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Dresink s vejci a bylinkami
10min.
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1hod. 50min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Citrónový sorbet se sektem
8hod.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.