Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protein
- 41.76 g
- Sacharidy
- 1.33 g
- Tuk
- 16.09 g
- Vláknina
- 0.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 Std.
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Celozrnné knedlíky s burisony
50 Min
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Panettone s čokoládou a pomerančem
3u. 30min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Terina z rajčat
25h 20min
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Jarní kuřátko v páře s quinou
1 Std. 30 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Chléb s chilli
4 Std. 30 Min