Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protein
- 41.76 g
- Sacharidy
- 1.33 g
- Tuk
- 16.09 g
- Vláknina
- 0.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z nastrouhané mrkve
Žádné hodnocení
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 Min
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Plněná zelenina
1h 20min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 Min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 Min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min