Avocat, œuf et tartare de saumon

Avocat, œuf et tartare de saumon

4.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 6 œufs froids
  • l'eau à remplir jusqu’au repère de 1 litre précisément
  • 2 brins d'aneth, frais brins effeuillés
  • 250 g de filets de saumon, frais, avec ou sans peau (qualité sushi), coupés en morceaux
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 5 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de baies roses
  • ½ c. à café de sel
  • 3 avocats
  • 30 g de calçots, frais (pousses d'oignons)
  • 6 tranches de pain blanc toasté

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 459.7 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 1491 kJ / 356.3 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...