Ravioli alle cinque P

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 20 g di sale e un po' di più per condire
  • 500 g di ravioli fresco, dall'armadio refrigerato
  • 1 cucchiaino di grani di pepe nero
    ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
    60 g di concentrato di pomodoro
  • 250 g di panna intera

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 2838 mg
Protein 117.8 g
Kalorie 9943.6 kJ / 2376.6 kcal
Tuk 89.4 g
Vláknina 11.9 g
Nasycený tuk 54.5 g
Sacharidy 269.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...