Zařízení & příslušenství
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
5 portions
Suroviny
-
unsalted toasted peanuts400 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices1 stalk
-
shallots70 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
galangal (lengkuas) cut in slices40 g
-
dried red chillies deseeded, soaked to soften10
-
candlenuts (buah keras)3
-
garlic cloves4
-
ground coriander seed2 tsp
-
ground fennel½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil70 g
-
fish balls10
-
kangkung (water spinach), trimmed150 g
-
ladies' fingers4
-
deep fried bean curd sheets (fuchok)10
-
quail eggs hard-boiled6
-
oyster mushrooms60 g
-
sausages4
-
raw medium sized prawns whiskers removed4
-
dried cuttlefish (volitelně) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces500 g
-
chicken stock2300 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1224 mg
Protein
68 g
Kalorie
6092 kJ /
1456 kcal
Tuk
69 g
Vláknina
34 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
179 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
There is always Room at our Table
36 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Kimchi Tofu Soup
35min.
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10hod. 25min.
Mapo tofu
30min.
White Tom Yum Seafood Noodles
1hod.
Sautéing Shrimp
Žádné hodnocení
Asian Chicken Noodle Soup
Žádné hodnocení
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Mee Soto
1hod. 10min.
Singapore Laksa
55min.
Char Kway Teow
25min.
Curry Fish Head
Žádné hodnocení