Spaghetti risottata aux petits pois

4.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardons fumés
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 170 g de petits pois frais
    170 g de petits pois surgelés
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café paprika (volitelně)
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 986.5 mg
Protein 22.3 g
Kalorie 2453.9 kJ / 586.5 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 70.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...