Omelette à la mozzarella et carpaccio de tomates

4.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 350 g de tomates olivette
  • 45 g d'huile d'olive
  • 5 g de vinaigre balsamique (volitelně)
  • ½ c. à café de fleur de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 15 g de basilic frais (½ bouquet), et quelques feuilles pour la finition
  • 8 œufs
  • 1 c. à café rase de sel
  • 500 g d'eau
  • 125 g mozzarella au lait de vache en morceaux
  • ½ - 1 piment rouge frais (volitelně) coupé en rondelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 609.2 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 1598.7 kJ / 382.1 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 5.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...