Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 2 EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 Zwiebel, halbiert
- 230 g Porree, in Stücken
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 25 g Mehl
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Sahne
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1466 kJ / 350 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Champignoncremesuppe
15min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Zwiebelsuppe
45 min
Käsesuppe
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1u. 50min
Zwiebelsuppe
40 min
Knoblauch-Cremesuppe
20min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Knoblauchsuppe
30 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Mett-Porree-Suppe
40 min