Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, am Stück
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 800 g Wasser
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig (750 g), aus dem Kühlregal
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 EL Kümmel, ganz
- 1 EL Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 330 g Malzbier
- 400 g Geflügelfond
- 1 EL Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5613 kJ / 1342 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten
72 Std.
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3h 30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Leberknödelsuppe
45 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1 godz. 10 min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min