Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, am Stück
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 800 g Wasser
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig (750 g), aus dem Kühlregal
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 EL Kümmel, ganz
- 1 EL Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 330 g Malzbier
- 400 g Geflügelfond
- 1 EL Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5613 kJ / 1342 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10 min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Sauerbratenragout
49 Std.
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 min
Leberknödelsuppe
45 Min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 godz. 30 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.