Zařízení & příslušenství
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 kusů
Suroviny
-
350 gramů mléka
-
50 gramů másla
-
1 vejce
-
20 gramů čerstvého droždí
-
150 gramů ovesné mouky
-
150 gramů rýžové mouky
-
100 gramů bramborového škrobu
-
80 gramů tapiokového škrobu
-
1 ½ polévkové lžíce xanthanové gumy
-
10 gramů soli
-
150 gramů čedaru na kousky (2 cm)
-
120 gramů anglické slaniny na kostičky (1 cm)
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů olivového oleje
-
80 gramů červené papriky na kousky (3 cm x 3 cm)
-
100 - 120 gramů rajčat čerstvých nebo konzervovaných, nakrájených na kousky (2 cm)
-
30 gramů černých oliv, vypeckovaných nakrájených na plátky (0,5 cm)
-
2 polévkové lžíce mléka1 žloutek
-
5 gramů černých sezamových semínek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
883 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
12.2 g
Sacharidy
53.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku - Pečeme chutně II.
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pikantní guláš na černém pivu
Pas d’évaluation
Masové kuličky v tomatové omáčce
1h 10min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Novoroční bigos
55min
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1h 20min
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Pas d’évaluation
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1h 35min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min
Tyrolské knedlíky s čočkou
50min
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1h