
Zařízení & příslušenství
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
4 porce
Suroviny
-
30 - 40 gramů sýru parmazánu na kousky (2-3 cm)
-
200 gramů vody
-
5 gramů čerstvého droždí
-
1 čajová lžička cukru, krupice
-
35 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na vymazání
-
350 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička soli plus extra na osolení brambor
-
200 gramů vařené šunky, na kostičky
-
250 gramů brambor oloupaných, na tenké plátky (1-2 mm)
-
1 - 2 snítky rozmarýnu, čerstvého omyté a osušené
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
553 kcal /
2316 kJ
Protein
22.08 g
Tuk
17.13 g
Sacharidy
78.32 g
Vláknina
4.55 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min
Kakaovo-mrkvové muffiny
40min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2hod. 40min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Palak Paneer
45min
Placka plněná mozzarelou
50min
Vafle à la frittata
1hod. 20min
Focaccia s cibulí
2hod. 20min
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min
Olivový chléb
3hod. 50min