Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů vody
-
5
gramů čerstvého droždí
nebo ½ čajové lžičky instantního droždí - 1 čajová lžička cukru, krupice
- 35 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na vymazání
-
350
gramů hladké mouky
nebo 350 gramů pizza mouky, hladké - 1 čajová lžička soli, plus extra na osolení brambor
-
200
gramů vařené šunky, na kostičky
nebo 200 gramů anglické slaniny, na kostičky - 250 gramů brambor, oloupaných, na tenké plátky (1-2 mm)
- 1 - 2 snítky rozmarýnu, čerstvého, omyté a osušené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2316 kJ / 553 kcal
- Protein
- 22.08 g
- Sacharidy
- 78.32 g
- Tuk
- 17.13 g
- Vláknina
- 4.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
1 Std. 40 Min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4h 40 min
Veganská zakysaná smetana
10 Std. 15 Min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1u. 50min
Focaccia verde
2h 20 min
Focaccia s cibulí
2h 20 min
Cizrnové karbanátky
11h 10min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1u. 50min
Fougasse se sýrem
2h 35min