Kompatibilní verze
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů másla, rozpuštěného
- 1 listové těsto, kupované, rozválené
- 150 - 200 gramů červené cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů balzamikového octa
- 10 gramů hnědého cukru
- 3 špetky soli, dle chuti
- 500 - 600 gramů dužiny dýně, na kostičky (2 x 2 cm)
- 1 polévková lžíce medu
- 2 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- 200 - 300 gramů baby špenátu, bez stopek
- 15 cherry rajčátek, napůl
- 2 vejce
- 40 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 200 gramů feta sýru, rozdrobeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1442 kJ / 346 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50 min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Brownies s rybízovým sorbetem
5h
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1h 25 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 Min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min