Kompatibilní verze
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů másla, rozpuštěného
- 1 listové těsto, kupované, rozválené
- 150 - 200 gramů červené cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů balzamikového octa
- 10 gramů hnědého cukru
- 3 špetky soli, dle chuti
- 500 - 600 gramů dužiny dýně, na kostičky (2 x 2 cm)
- 1 polévková lžíce medu
- 2 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- 200 - 300 gramů baby špenátu, bez stopek
- 15 cherry rajčátek, napůl
- 2 vejce
- 40 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 200 gramů feta sýru, rozdrobeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1442 kJ / 346 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Ratatouille
40min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Polentová pizza
1h
Veganský mug cake s kokosem
20 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35 min
RAW jablečný koláč s agarem
1h 10min