Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
gramů sýru Gruyére, na kousky
nebo 60 gramů sýru Eidam 30%
Křehké těsto
- 75 gramů másla, plus extra navíc
- 150 gramů hladké mouky, plus extra navíc
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gram vody, vlažné
Bešamelová omáčka
- 30 gramů hladké mouky
- 20 gramů másla
- 250 gramů polotučného mléka
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 vejce
Náplň
- 1000 gramů vody
- 1000 gramů pórku, na kolečka
- 6 plátků uzeného lososa, na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Francouzská omáčka gribiche
20min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Okurkové pickles pro TM6
Žádné hodnocení
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1 Std. 30 Min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 min
Sýrové suflé
50 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 Std. 5 Min
Pečený losos s cuketovými spirálkami vařenými v páře
Žádné hodnocení
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Řecký zelný salát
2h 15min
Fazole po bretaňsku
35min