Zařízení & příslušenství
Teochew Braised Mixed Platter
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
water extra water for rinsing1500 g
-
duck cut in chunks600 g
-
dark soy sauce4 tbsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
galangal slices25 g
-
young ginger slices15 g
-
garlic cloves3
-
shallots cut in quarters80 g
-
rock sugar50 g
-
brown sugar30 g
-
cooking oil40 g
-
light soy sauce60 g
-
chu hou paste (volitelně)
-
oyster sauce30 g
-
white pepper powder1 tsp
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
dried bay leaves2
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
firm bean curds (tau kwa)2
-
hard-boiled eggs4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1815 mg
Protein
51.8 g
Kalorie
4703.3 kJ /
1124.1 kcal
Tuk
87.8 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
24.7 g
Sacharidy
37.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1hod. 25min.
Toasted Peanuts
20min.
Shallot Oil
25min.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min.
Chicken stock powder
6hod. 35min.
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1hod. 15min.
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min.
Mango sago pudding
35min.
Green Chillies With Pork Belly
25min.
Sambal Kangkung
10min.