Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Nutriční hodnoty
- na 1 roll
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min