
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fresh water chestnuts peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil to deep fry
- Nutriční hodnoty
- na 1 roll
- Kalorie
- 141 kcal / 590 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1hod. 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Tarts
1hod. 30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min