Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
TM6 TM5

Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 6 fresh water chestnuts, peeled
  • 350 g prawn flesh
  • 350 g minced pork
  • 1 egg
  • 10 g plain flour
  • 15 g light soy sauce
  • 2 sprigs spring onions, chopped
  • 1 pinch white pepper powder
  • 1 pinch five-spice powder
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 10 bean curd skins
  • 800 g water
  • cooking oil, to deep fry

Nutriční hodnoty
na 1 roll
Kalorie
590 kJ / 141 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
4 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0 g
Sodík
372 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty