Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Nutriční hodnoty
- na 1 roll
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min.
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min