
Zařízení & příslušenství
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Příprava 10min
Celkový 45min
10 rolls
Suroviny
-
fresh water chestnuts peeled6
-
prawn flesh350 g
-
minced pork350 g
-
egg1
-
plain flour10 g
-
light soy sauce15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
-
white pepper powder1 pinch
-
five-spice powder1 pinch
-
toasted sesame oil1 tsp
-
bean curd skins10
-
water800 g
-
cooking oil to deep fry
Nutriční hodnoty na 1 roll
Kalorie
141 kcal /
590 kJ
Protein
16 g
Tuk
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
372 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Let's Celebrate Chinese New Year
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní