Pescado a la putanesca

5.0 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 60 g de aceitunas negras sin hueso
  • 20 g de anchoas en aceite escurridas
  • 300 g de tomate frito estilo casero
  • 150 g de agua
  • 20 g de alcaparras escurridas
  • 800 - 1000 g de filetes de pescado blanco salpimentados (4 filetes)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 888.2 mg
Protein 48.5 g
Kalorie 1382 kJ / 330 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...