Tyrolské knedlíky s čočkou

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

Tyrolské knedlíky
  • máslo na vymazání
  • 6 stonků čerstvé petržele jen lístky
  • 60 gramů cibule napůl
  • 150 gramů anglické slaniny na kostičky
  • 240 gramů mléka
  • 300 gramů staršího bílého pečiva na kostičky
  • 3 vejce
  • ½ - 1 čajová lžička soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 2 špetky mletého muškátového oříšku
Horská čočka
  • 60 gramů cibule napůl
  • 20 gramů oleje
  • 100 gramů mrkve na kousky (5 mm)
  • 100 gramů pórku na kolečka (5 mm)
  • 250 gramů horské čočky propláchnuté
  • 1000 gramů vody
  • 10 gramů rajčatového protlaku
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
    2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
  • 10 gramů balzamikového octa
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 1 sušený bobkový list
  • 2 jalovcové kuličky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1181 mg
Protein 35 g
Kalorie 3287 kJ / 786 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 90 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...