Zařízení & příslušenství
Tyrolské knedlíky s čočkou
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Tyrolské knedlíky
-
máslo na vymazání
-
6 stonků čerstvé petržele jen lístky
-
60 gramů cibule napůl
-
150 gramů anglické slaniny na kostičky
-
240 gramů mléka
-
300 gramů staršího bílého pečiva na kostičky
-
3 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky mletého muškátového oříšku
Horská čočka
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů oleje
-
100 gramů mrkve na kousky (5 mm)
-
100 gramů pórku na kolečka (5 mm)
-
250 gramů horské čočky propláchnuté
-
1000 gramů vody
-
10 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
10 gramů balzamikového octa
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 sušený bobkový list
-
2 jalovcové kuličky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1181 mg
Protein
35 g
Kalorie
3287 kJ /
786 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
12 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
90 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plněné knedlíky - slané a sladké
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Masové špízy v omáčce s rýží
1hod. 45min.
Masové kuličky v tomatové omáčce
1hod. 10min.
Slaný koláč se žampióny, kaštany a brusinkami
Žádné hodnocení
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
45min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Dýňovo-zázvorová polévka
35min.
Caprese omeleta
30min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.