
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp dashi powder (see Variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince (volitelně)
- 30 g fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 medium raw prawns
- 30 frozen green peas (approx. 25 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 138 kcal / 576 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Soy milk
24hod. 30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min