Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g dried soybeans
Dough
- 30 g oil, plus extra to grease
- 200 g milk
- 70 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 ½ tsp baking powder
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- ¼ tsp sea salt
Soy milk and steaming buns
- 1250 g water
- ½ tsp grapeseed oil
- 50 g sugar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 111.9 mg
Alternativní recepty
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Pineapple Tarts
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Chai Buey
1h 45min
Mapo Tofu
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Soy milk
24 godz. 30 min