Scorze di mandorla alla rana pescatrice

Scorze di mandorla alla rana pescatrice

4.5 30 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische la polpa a tocchetti (3 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 2 pizzichi di sale
  • 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
  • 1 peperone crusco (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 29.1 g
Kalorie 2171 kJ / 519 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 65.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...