Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, la polpa a tocchetti (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
- 1 peperone crusco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Polpetti affogati
45min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Spaghetti al polpo
1sa 10 dk
Linguine ai gamberoni
30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Penne al ragù di polpo
1h
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min