
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische la polpa a tocchetti (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
- 1 peperone crusco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kcal / 2171 kJ
- Protein
- 29.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Penne al ragù di polpo
1hod.
Insalata di totano e piselli al lime
1hod.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Calamari alla napoletana
40min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Spaghetti al polpo
1hod. 10min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.