Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, la polpa a tocchetti (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
- 1 peperone crusco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Spaghetti al polpo
1 godz. 10 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Moscardini al limone
30min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min