Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate piccanti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 peperoncini secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di patate, pelate e a spicchi
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Polpette
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di latte
- 75 g di pangrattato
- 500 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 cucchiaini di maggiorana secca
- 2 cucchiaini di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2463 kJ / 588 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1 godz.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 godz.
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Polpette alla calabrese
50min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Peperoni ripieni di carne
1 godz. 20 min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 godz. 15 min