Filetti di cernia con salsa al pomodoro

Filetti di cernia con salsa al pomodoro

4.6 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
  • 4 pizzichi di sale
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 30 g di scalogno
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 750 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di acqua
  • 5 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 495.3 mg
Protein 31 g
Kalorie 1108.8 kJ / 265 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...