Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 495.3 mg
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Orata al sale
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min