
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 265 kcal / 1108.8 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 495.3 mg
Alternativní recepty
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1hod.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Insalata di polpo e zucchine
1hod.
Rombo pomodoro e nocciole
1hod.
Cernia con salsa mediterranea
40min
Insalata di calamari al limone
35min
Insalata di calamari
55min