Filetti di cernia con salsa al pomodoro
TM5 TM31 TM6

Filetti di cernia con salsa al pomodoro

4.7 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
  • 4 pizzichi di sale
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di acqua
  • 5 g di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1108.8 kJ / 265 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
8.7 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
2.1 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
495.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty