Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 495.3 mg
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Orata al sale
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min